Centrum Wyposażenia Wnętrz – Olsztyn, ul. Altyleryjska – 2 462m2 – Projekt zakończony

Centrum Wyposażenia Wnętrz – Olsztyn, ul. Altyleryjska – 2 462m2 – Projekt zakończony
Czas trwania projektu: marzec-wrzesień 2013.
Powierzchnia do zaprojektowania: 2 462 m2
Zakres: projekt aranżacji pomieszczeń dwóch budynków (1 091 m2 i 1 371 m2). Łączna powierzchnia 2 462 m2.
Przeznaczenie budynków: Centrum Wyposażenia Wnętrz
Zakres składa się z: projektu ścianek działowych (w tym projekty ścianek dekoracyjnych), projektu rozmieszczenia gniazdek elektrycznych, projektu ciągów komunikacyjnych, projektu sufitów, projektu kącika dla dzieci oraz miejsca a la kawiarnia, aranżacji poszczególnych boksów zgodnie z ich przeznaczeniem przy użyciu mebli oraz innych elementów dekoracyjnych wskazanych przez Inwestora, dobór oświetlenia
Elementy dekoracyjne w boksach, dobór kolorystyki ścian, ścianki ozdobne – zostały wybrane/zaprojektowane przez Inwestora.

 

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s